Richard Pettersen

Juks med biler

 

gi et tips

Richard Pettersen, Encore Auto GmbH, Hamburg

Richard Trygve Pettersen, født 05.07.1971, norsk statsborger, driver autohandelen Encore Auto GmbH i Hamburg. Tidligere var han ledende medarbeider hos Tailermade Cars, der han skal ha hatt en omsetning på 30 millioner kroner (omtrent 3 millioner euro). Pettersen fortalte om lokaler i Narvik (hovedkontor), Oslo, Stavanger, Trondheim og Hamburg. Artikkel med bilder. Han driver en rekke andre firmaer, deriblant P Asset Management GmbH i Hamburg og Encore Autos SA i Luxemburg.

Mottok penger – leverte ikke kjøretøy

Vi kjenner nå til flere tilfeller der Pettersen har mottatt bestillinger på kjøretøy og hele beløp i forhåndsbetalinger, men ikke har levert kjøretøyene. I ett tilfelle ble han dømt til å betale tilbake beløpet av tingretten i Hamburg (Landsgericht Hamburg). En etterforskning er innledet (varesvindel). Han har i alle tilfeller prøvd å unngå kreditorer med bortforklaringer, utsettelser og åpenbare løgner.

Dømt til fengselsstraff i Norge

I Norge er han sammen med Ole Andres Aunet blitt dømt til en fengselsstraff på ett år og én måned, derav fem måneder ubetinget. Lenke til originalartikkel. Som nevnt pågår etterforskningen i Tyskland.

Stor løgner

Pettersen lyver alltid. Han ignorerer fakta. Han hevder blant annet at han ikke er dømt i Norge. Eller han hevder at han har gjort betalinger. Han kan ikke presentere kvitteringen og betalingene ikke kommer, etc. Tro ikke på ham.Til bevis for det motsatte 😉

Har du også blitt skadelidende pga. Pettersen?

Det kan hende at ikke alle sakene er blitt avdekket enda. Hvilke erfaringer har du med Richard Trygve Pettersen, dvs. Encore Auto GmbH i Hamburg? Vi er interessert i å høre erfaringene dine, og kan muligens hjelpe deg videre. Etter ønske behandler vi opplysningene dine strengt fortrolig. Skriv eller ring oss.

Passen Sie auf vor Richard Pettersen !

Kontakt aufnehmen