Richard Pettersen

Juks med biler

 

gi et tips

Richard Pettersen, Encore Auto GmbH, Hamburg

Richard Trygve Pettersen, født 5. juli 1971, norsk statsborger, driver bilhandelsselskapet Encore Auto GmbH i Hamburg. Før det var han manager i Tailermade Cars, som han skal ha tjent 30 millioner euro i salg med (norske kroner, ca. 3 millioner euro). Pettersen snakket om lokasjoner i Narvik (hovedkvarter), Oslo, Stavanger, Trondheim og Hamburg. Artikkel med bilderHan driver forskjellige andre selskaper, inkludert en P Asset Management GmbH i Hamburg og en Encore Autos SA i Luxembourg.

Mottok penger – leverte ikke kjøretøy

Vi kjenner nå til flere tilfeller der Pettersen har mottatt bestillinger på kjøretøy og hele beløp i forhåndsbetalinger, men ikke har levert kjøretøyene. I ett tilfelle ble han dømt til å betale tilbake beløpet av tingretten i Hamburg (Landsgericht Hamburg). En etterforskning er innledet (varesvindel). Han har i alle tilfeller prøvd å unngå kreditorer med bortforklaringer, utsettelser og åpenbare løgner.

Dømt til fengselsstraff i Norge

I Norg.e er han sammen med en venn blitt dømt til en fengselsstraff på ett år og én måned, derav fem måneder ubetinget. Lenke til originalartikkel. Som nevnt pågår etterforskningen i Tyskland

Stor løgner

Pettersen lyver alltid. Han ignorerer fakta. Han hevder blant annet at han ikke er dømt i Norge. Eller han hevder at han har gjort betalinger. Han kan ikke presentere kvitteringen og betalingene ikke kommer, etc. Tro ikke på ham.Til bevis for det motsatte 😉

Har du også blitt skadelidende pga. Pettersen?

Det kan hende at ikke alle sakene er blitt avdekket enda. Hvilke erfaringer har du med Richard Trygve Pettersen, dvs. Encore Auto GmbH i Hamburg? Vi er interessert i å høre erfaringene dine, og kan muligens hjelpe deg videre. Etter ønske behandler vi opplysningene dine strengt fortrolig. Skriv eller ring oss.

Passen Sie auf vor Richard Pettersen !

Kontakt aufnehmen