Gde se nalazi Ivica Stojilijković?

Švajcarska ili Srbija?

 

Ivica Stojilijković je živeo u mestima Schwerzenbach, Rümlang i Uster

Ivica Stojilijković, rođen dana 27.10.1982., kupio jeod poverioca garažu. Nakon što je posle nekog vremena izostala isplata, Ivica Stojilijković je 2015. godine potpisao priznanje duga. Poverilac je potom više puta pokušao da ga kontaktira ili da ga nazove telefonom, ali bez uspeha! Takođe su i svi zahtevi za prinudnu naplatu odbijeni jer se Ivica Stojilijković više nije nalazio na staroj, prijavljenoj adresi. Prema našim saznanjima on je prvo živeo u mestu Uster, zatim Schwerzenbach i Rümlang. U ovom slučaju je naš klijent oštećen za preko 88’000.-!

Stojilijkovic – u Srbiji ili Švajcarskoj?

Stojilijkovic se u mestu Schwerzenbach, svom poslednjem mestu prijave, odjavio sa nepoznatim mestom boravka. Prema nepotvrđenim informacijama on se odselio u Srbiju i to u Vranje koje se nalazi u blizini kosovarske granice. Sada postoje novi navodi prema kojima bi Ivica Stojilijković ipak trebalo da se ponovo nalazi u Švajcarskoj.

Da li znate nešto više oIvici Stojilijkoviću?

Možda poznajete Ivicu iz nekog od gore navedenih mesta boravka? Da li ste imali sa njim poslovne kontakte, da li je možda i vama naneo štetu? Ili možete da nam pružite informacije o njegovom trenutnom mestu boravka? Zahvaljujemo se na vašim navodima. Naravno da će vaše informacije o Ivici Stojilijkoviću koje nam budete ustupili biti tretirane poverljivo.

Pomozite nam da pronađemo Ivicu Stojiljkovića!

Kontaktirati